Tia Japan Indigo

2 200,-
Størrelse

Klassisk jeans med rett passform og høyt liv fra Livid. Tia Japan Indigo straight leg jeans har en flatterende silhuett og passer til alle kroppsformer. Den har en høy rygg- og frontstigning, formet for å følge kurvene dine på en elegant måte.

Den er rett og sjenerøs fra toppen av låret, helt ned og ender i en bred og rett benåpning. Med større baklommer plassert bredt for å gi en flatterende effekt, er Tia jeans en tidløs favoritt i garderoben. Den unike kombinasjonen av renning farget i indigo og naturlig farget veft gir denimet et autentisk og tidløst utseende, som passer perfekt inn i enhver garderobe. Det er en prosess som gir denimet sin karakteristiske blåfarge, som er kjent og elsket over hele verden for sin tidløse stil og allsidighet. Invester i komfort, stil og kvalitet med Tia Japan Indigo fra Livid.

  • Straight leg jeans
  • Bred benåpning
  • Høy på livet
  • Formet for å følge kurvene dine
  • Renning farget i indigo, naturlig farget veft
  • Garvet skinnlapp med voksbehandling, laget i Italia
  • YKK-knapper og glidelås i sølv, og solid kobber nagler
  • Sydd med polykjerne bomullstråd
  • Produsert ved Lisama, Portugal

Farge: Blå

98% bomull / 2% polyuretan.

Laget av en mellomvekts denim med bred vev er denne jeansen designet for å tilby komfort, stretch og stil i ett. "Bred vev" refererer til måten trådene er vevd sammen på i stoffet, noe som kan påvirke tettheten, strekkbarheten og pusteevnen. Her resulterer det i en åpenere tekstur som gir bedre komfort og fleksibilitet. Veid til 13 oz per kvadratyard, gir den både kvalitet og holdbarhet. "Oz" står for "ounces", en enhet for å måle vekt. 10,6 oz refererer til vekten av denimstoffet per kvadratyard, noe som indikerer kvaliteten og holdbarheten. 

Benåpning måler 22,6 cm i en 26" midje.

Livid er et helt nytt merke hos Retro! Vi tilbyr de klassiske og tidløse jeansene fra merket. Jeansmodellene Kai Japan og Jone Japan kommer i flere ulike vasker. Kai Japan har en løsere passform i motsetning til Jone Japan som har en smalere passform. Dette er jeans du kommer til å strekke deg etter hver dag, og som varer sesong etter sesong.

Livid Jeans har fokus på ingrediensene

Livid er et norsk klesselskap som henvender seg til den japanske finessen innen stoffkonstruksjon og samtidig opprettholder de klassiske silhuettene av moderne skandinavisk design. Dedikert til å hedre gamle tradisjoner i å lage jeans, og inspirert av en tid da overlegen kvalitet, støtte lokal handel og ta vare på egne plagg var viktig.

Livid oppsto fra et stoff- og konstruksjonsorientert perspektiv som tar sikte på å bevare tradisjoner ved å bygge kvalitetsprodukter. Livid har alltid trodd på å skape et fundament der ingrediensen definerer produktet. Det er det som definerer deres estetikk som merkevare og kolleksjonene deres som helhet.

Shop the look