W Neptune Denim Trousers Dk Grey

2 500,-
Størrelse

Holzweiler's W Neptune Denim Trousers er det ideelle valget for de som ønsker en blanding av stil og komfort. Disse buksene er laget av 100% bomull og har en høy midje og en avslappet passform rundt bena. Med en rett benform og en steinvasket effekt gir disse buksene deg en trendy look. De er også utstyrt med beltehemper og en klassisk 5-lommers design for praktisk bruk.

Farge: Dk Grey

100% bomull.

Modellen er 180 cm høy og bruker str. 27/32.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look