Diana Long Coat Dk Green

5 900,-
Størrelse

Diana Long Coat fra Holzweiler din ultimate følgesvenn. Denne tidløse kåpen kombinerer elegant design med varme og komfort, og vil bli din favoritt for å takle vinterens kulde. Diana Long Coat fra Holzweiler er designet med pelskrage, droppede skuldre, knappelukking og tre lommer foran. Kåpen passer perfekt til både hverdagslige antrekk og mer formelle anledninger. Den enkle elegansen gjør det enkelt å style denne kåpen med ulike tilbehør og plagg, slik at den passer til din personlige stil.

Farge: Dk Green

100% bomull. 

Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look