Felsa Wool Coat Black

6 800,-
Størrelse

Svart, lang kåpe fra Holzweiler! Felsa Wool Coat Black er den perfekte kåpen til kalde dager! Med sin lengde, knappelukking og klassiske krage, kan denne enkelt styles over kjoler og skjørt til finere anledninger. Til hverdagen kan du style den sammen med mørke jeans og en hoodie! 

  • Laget av ull
  • Lang lengde
  • Krage
  • To lommer
  • Knappekukking foran

Farge: Svart

80% ull, 20% polyester. Linning: 60% resirkulert polyester, 40% viskose.

Normal i størrelsen.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look