Soft Felted Wool Peacoat Navy

10 400,-
Størrelse

Soft Felted Wool Peacoat fra Toteme er en klassisk peacoat med lang silhuett, brede slag og markante skuldre. Den er laget av en tung og myk ull-blanding som gir en luksuriøs følelse og er fôret med glatt sateng.

Den har praktiske klafflommer og den doble knappefronten gir en flatterende silhuett som kan knappes opp for en mer avslappet look eller knappes igjen for en tidløs og elegant stil.

Det tidløse designet og overlegne kvaliteten som TOTEME er kjent for, vil gjøre denne peacoaten til ditt go-to plagg for kjøligere dager og et plagg du vil sette stor pris på i mange år fremover.

Farge: Mørk blå.

80% ull og 20% polyamid.
Fôret med glatt sateng.

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og vi har Monogram skjorte i svart og Mocha som er eksklusive i utseende. Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer. Retro er stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder.