Belted Shirt Dress Black

3 400,-
Størrelse

Belted Shirt Dress Black er en minikjolen laget av mykt, lett materiale og har korte ermer. Denne sommerkjolen fra Julie Josephine har knapper foran og et justerbart midjebånd gir den en smigrende passform for enhver anledning. Style denne allsidige skjortekjolen med slip-ons, hæler eller sneakers - alt etter anledningen. 

  • Minikjole
  • Korte ermer
  • Knapper foran
  • Justerbart midjebånd

Farge: Svart

54% lyocell, 56% lin.

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse 34.

Julie Josephine har en betydningsfull plass i Retro sin historie, og vi er stolte av å presentere dette anerkjente norske klesmerket. Med grundig kjennskap til Julie Josephine og deres dedikasjon til design og kvalitet, tilbyr vi et nøye utvalg av basemodeller og bestselgere fra merket. Julie Josephine ble grunnlagt av Julie Josephine Blystad i 2016, og siden den gang har merket vokst organisk og utviklet seg til en fullstendig kolleksjon av basisplagg for kvinner. Vårt sortiment inkluderer t-skjorter, gensere, skjorter, bukser, og blazere. Fra Julie Josephine finner du en kolleksjon av ikoniske silhuetter, inkludert Roundneck Cotton Jersey Tee, Boxy Boyfriend Tee, Roundneck Cotton Jersey Longsleeve og Boxy Roundneck Sweatshirt - alle designet med fokus på enkelhet, funksjonalitet og lang levetid.

Julie Josephine tilbyr basisplagg for din kapselgarderobe

Julie Josephine bruker kvalitetsmaterialer som sikrer langvarig bruk. Deres engasjement for gode materialer og perfekt utførelse gjør hvert plagg til en investering. Julie Josephine skiller seg ut med tidløse klassikere som beholder sin perfekte passform og farge, vask etter vask. Plaggene kan enkelt styles med det meste i garderoben din, og de er designet for å vare sesong etter sesong. Utforsk vårt utvalg av Julie Josephine hos Retro, og oppdag hvordan klassiske plagg kan gjøre en forskjell i din garderobe.

Shop the look