Cocktail Dress Black

4 000,-
Størrelse

Cocktail dress kjole fra Envelope1976 er en edgy festkjole med lange ermer, høy hals, åpning i ryggen og skulderputer som gir den et særpreg. Mansjettene på kjolen er forlenget med stoffkledde knapper for dekor. Kjolen har smal silhuett med rynker og med hjerteformet søm i midjen på skjørtet. 

  • Minikjole perfekt til fest og julebord
  • Særegen passform
  • Elegante detaljer
  • 100% viscose

Det populære, norske merket Envelope1976 leverer elegante og klassiske klær som du kan ha i mange år! Cocktail kjole er den perfekte partykjolen som ikke går ut på dato!

100% viscose
Stoffet i Coctail dress fra Envelope1976 er i viscosekrepp som faller elegent til kroppen. 
Anbefaler skånsom vask og skånsom sentrifuge. Kan med fordel steames i fuktig tilstand eller strykes på lav varme. 

 

Smal fasong over hoftene. Normal til litt liten i størrelsen. Modellen er 167 cm høy og bruker strl 34.

Envelope1976 er et norsk motemerke fra Oslo som raskt har blitt en snakkis i moteverdenen! Merkets DNA er bygd på deres valg av materialer, design og fargepalett. Envelope mener at du ikke trenger å kle deg etter sesongens trender for å være fasjonabel, og har derfor laget plagg som er tidløse og perfekt til enhver anledning. Merket presenterer alt fra glitter og glam, til de mer klassiske og enkle fest- og hverdagsantrekkene som er et must i garderoben. Merket designer klær for den moderne og kvalitetsbevisste kvinnen med en bærekraftig tilnærming. Envelope1976 tilbyr blant annet elegante bluser, kjoler og skjørt både til hverdagsbruk og fest. Se hele utvalget og finn dine favoritter til både fest og hverdagen! 

Shop the look