Crew Neck Dress Midnight

7 500,-
Størrelse

En vakker og uanstrengt kjole i satengjersey fra Victoria Beckham. Crew Neck Dress Midnight er elegant, har flagrende ermer og rynker på den ene siden for asymmetrisk look. Bruk kjolen med et par elegante pumps, noen pene smykker og du er klar for fest.

  • Midilengde
  • Normal i størrelsen
  • Designet for å sitte tettsittende ved bysten og midjen, løs rundt hoftene
  • Middels tungt elastisk materiale

Farge: Blå

90% polyester og 10% elastan

Modellen er 180 cm høy og bruker størrelse 36. Normal i størrelsen, tettsittende over bysten og midjen, løs rundt hoftene

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!

Shop the look