Eila Print Dress Lilac Mix

2 500,-
Størrelse

Midikjole med blomstermønster fra Holzweiler. Eila Print Dress Lilac Mix har tynne stropper som kan justeres til ønskelig lengde. Kjolen er designet med et lilla blomstermønster, noe som gjør denne til den perfekte sommerkjolen! 

  • Midi lengde
  • Justerbare, tynne stropper
  • Lilla blomstermønster

Farge: Lilla 

Skall: 100% resirkulert polyester, linning: 100% viskose. 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.