Future Denim Maxi Dress Mid Blue Stone

3 600,-
Størrelse

Denne maxikjolen er designet for normal passform og et vidt skjørt som sørger for god bevegelighet. Kjolen fra Ganni åpnes og lukkes med knapper i front og kan styles både med et par sneakers eller et par pene hæler for mer festlige anledninger. 

  • V-hals
  • Brede og korte ermer
  • Knappelukking
  • Sidelommer

Farge: Denim blå

60 % økologisk bomull 40 % viskose (med CIRCULOSE®)

CIRCULOSE® er et nytt naturlig materiale laget ved å gjenvinne utslitte bomullsklær til en oppløsende fruktkjøtt. Masse brukes til å lage cellulosefibre som viskose, lyocell og modal, men den eneste forskjellen med CIRCULOSE® er at massen er laget av tekstilavfall i stedet for tre. I en banebrytende prosess drevet av 100 % fornybar energi blir kasserte tekstiler forvandlet til et nytt materiale. 

Modellen er 167 cm høy og har på størrelse 34. 

GANNI har base i København og den skandinaviske estetikken står derfor høyt. Visjonen til GANNI er å tilføre enkle, uanstrengte og feminine klær som kvinner instinktivt forelsker seg i. GANNI produserer blant annet gensere, t-skjorter, kjoler, bukser, dresser og jakker i alt fra klassisk design til kunsteriske print og mønster som er en fryd å ha i garedroben. De kombinerer sitt elegante og unike design med kvalitetsproduksjon for å skape plagg som skal vare i sesong etter sesong. Oppdag de nyeste trendene fra GANNI hos Retro.

Shop the look