Kun i butikk

Indiana Dress Blue Checked

Utsolgt
1 300,-
Størrelse

Kun i butikk

Denne kjolen er utsolgt i butikkene våre i Trondheim og i nettbutikken, men finnes hos Retro i Bergen og Kristiansand. Ta kontakt med butikkene for å kjøpe via telefon 55 55 84 27 (Bergen), 38 10 86 25 (Kristiansand). 

Kort sommerkjole med korte ermer fra Once Untold. Indiana Dress Blue Checked er en flatterende minikjole med oversized look og rutete mønster. Kjolen har avrundet hals og brede trekvartlange ermer.

  • Minikjole
  • Korte ermer
  • Boxy passform 

Farge: Hvite og blå ruter 

57% bomull, 42% Polyester, 1% Elastan.

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS.

Once Untold er et helt nytt merke hos Retro! Merket har base i Oslo, og ble startet av paret Anne og Espen. Once Untold ønsker å inspirere folk verden over til å føle seg selvsikker. Deres kolleksjoner består av elegante plagg som gir et uanstrengt uttrykk, og som sørger for at du føler deg stilfull og selvsikker, uansett anledning. 

Sommerkjoler til alle anledninger

Fra Once Untold finner du lette og elegante sommerkjoler i friske farger. Kjolene kommer i ulike lengder og snitt, så her finner du garantert sommerkjoler du kommer til å elske! Velg mellom minikjoler, midikjoler og wrap-kjoler.  Uansett hva du er på utkikk etter, så har vi et bredt utvalg sommerkjoler fra Once Untold som passer enhver smak og anledning. Fra klassiske silhuetter til trendy snitt, kolleksjonen gir deg muligheten til å uttrykke din personlige stil med lekenhet og raffinement.

Shop the look