Boston Braided Leather Taupe

1 850,-
Størrelse

BIRKENSTOCK Boston Suede Leather er IT-sandalen som kan brukes hele året. Den ergonimiske sålen sørger for god komfort hele dagen, og overmaterialet i mykt semsket skinn sørger for en naturlig følelse på foten. Nå har vi endelig fått inn den populære modellen med den flettede reimen!

  • Justerbar flettet rem med metallspenne
  • Vi tilbyr Narrow Width som er smalere enn Regular

Farge: mørk beige/lys brun

 

Overmateriale: semsket skinn
Dekksåle: semsket skinn
Såle: EVA

Normal i størrelsen, justerbar rem med spenne.

Birkenstock ble et nytt merke hos Retro våren 2023, og første levering ble de populære sandalene Boston og Arizona som forsvant raskt ut av hyllene. Birkenstock produserer ergonomiske sandaler og tøfler som har blitt en trend i motebildet verden over!  Merkets sandaler er minst like komfortable som de er stilfulle. Hos Retro har vi et bredt utvalg av farger og modeller, slik at du er sikker på at du finner sko fra Birkenstock som passer din personlige stil og behov.

Birkenstock gir optimal støtte og komfort til føttene

Birkenstock er en tysk skoprodusent som har vært i drift siden 1774. Merket ble grunnlagt av Johann Adam Birkenstock, og har siden den gang vært kjent for sin unike ortopediske såleteknologi som gir optimal støtte og komfort til føttene. I løpet av 1900-tallet ble Birkenstock mer og mer populær som en behagelig og funksjonell sko for mennesker som var på farten. Men det var ikke før på 90-tallet at Birkenstock begynte å bli en del av motekulturen. På denne tiden begynte moteikoner som Kate Moss og Heidi Klum å bruke Birkenstock-sandaler, og merket ble raskt et symbol på den avslappede og bohemske stilen som ble populær på denne tiden.

Enten du trenger en praktisk sandal til hverdagsbruk eller en stilig sko som passer perfekt til sommerens festivaler og utendørsarrangementer, så er Birkenstock et merke som har noe å tilby deg. Med over 250 års erfaring i bransjen og et uovertruffent fokus på kvalitet og komfort, er det ingen tvil om at Birkenstock fortsetter å være en av de mest elskede og ettertraktede skomerkerne i verden i dag.