Kun i butikk

Natura Buttoned Mini Dress Kaleidoscope Garden

Utsolgt
13 300,-
Størrelse

Kun i butikk

Denne er på lager i butikken vår i Bergen. Ta kontakt med dem for å kjøpe over telefon Retro Bergen: 55 55 84 27. Du kan sjekke lagerstatus her ved å trykke på størrelsen og "Se lagerstatus i butikk".

Minikjole med lange ermer, belte i midjen og blomstermønster fra Zimmermann. Natura Buttoned Mini Dress Kaleidoscope Garden er fra Zimmermanns vårkolleksjonen 2024, Natura. En minikjole i lin med knappelukking midt foran, avsluttet med bluseermer med elastiske mansjetter.

  • Minikjole i lin
  • Lange bluseermer med elastiske mansjetter
  • Stiv krage
  • Usynlig glidelås midt bak
  • Avtakbart belte

Farge: Blomstermønstret

100% lin.

Zimmermann består av sofistikert femininitet, smarte fargekombinasjoner og delikate originale uttrykk. Zimmermann ble startet opp av søstrene Nicky og Simone i Australia i 1991. Både i hjemlandet Australia og i utlandet har merket fått omfattende og entusiastisk redaksjonell oppmerksomhet. Zimmermann har prydet sidene til magasiner som Vouge, Harper's, ELLE og Marie Claire. I dag er de virkelig kjent for sine helt spesielle og delikate kjoler. Samtidig har de hele kolleksjoner hvor du helt garantert vil finne noe å sette på ønskelisten!