Musan Logos Shorts Lt Pink Mix

2 000,-
1 000,-
Størrelse

Musan Logos Shorts Pink Mix fra Holzweiler er merkets sommerlige shorts designet med en boxy passform. Den har lommer på siden og snøring i midjen. Shortsen er laget i en myk og behagelig bomullskvalitet, og kommer med et sesongbasert kunstverk under venstre lomme. Bruk den sammen med matchende t-skjorte eller genser for et sett! 

Farge: Rosa

Holzweiler Musan Logo Shorts Pink Mix er laget av 100% bomull.

Modellen er 180 cm og har på seg str. S.

Holzweiler er et merke vi har tilbydd helt siden kleshengerlogoen, og er et merke vi er stolte over å kunne fortsette å tilby våre kunder i dag. I dag har Holzweiler flere bestselgere til både dame og herre. Blant annet Cocoon Bag, Eila DressRanger National Tee, Duke National Crew, Tine Knit Cardigan, skjerf som Aster og Fresia og de populære dunjakkene fra Holzweiler Loen og Besseggen, som kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger!

Starten til Holzweiler 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger.