Oversized Bermuda Shorts Antique Indigo Wash

4 400,-
Størrelse

Maskulint-inspirert bermuda-shorts, laget av twill denim i en avslappet, falmet vask fra Victoria Beckham. Med en lengde som faller rett under kneet og en litt A-linjeformet silhuett, tilbyr de en avslappet og flatterende passform. Andre funksjoner inkluderer baklommer, lommer på forsiden og en signaturtan-lær-lapp bak på linningen. Oppdag en moderne tolkning av klassisk denim med Oversized Bermuda Shorts.

Denimshorts
Rett passform
Lengde til under kneet
Merkelapp i skinn
Avslappet passform

Farge: Blå

100% bomull.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse 27.

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!

Shop the look