Solone Shorts Beige

2 700,-
Størrelse

Linshorts fra Stylein. Solone Shorts Beige er designet med høy midje og boksfolder på forsiden. Shortsen har en bred linning og et elastisk bånd bak som sikrer god passform. Soloneshortsen har et minimalistisk design med skjult glidelås på venstre side for lukking og skrå sidelommer foran. Bruk den sammen med matchende skjorte for et sett!

  • Laget av lin
  • Skjult glidelåslukking
  • Skrå sidelommer foran

Farge: Beige 

100% lin. 

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS. Normal i størrelsen. 

Stylein er et helt nytt merke hos Retro våren 2024. Merket tilbyr tidløse og lette plagg til våren og sommeren. Kimberley Skirt og Kirsten Cropped Vintage Blue er det perfekte denimsettet til varme vår -og sommerdager, Serrano Mudd er vårjakken som passer til både jeans, skjørt og dressbukser, og Yacht Bag er vesken til både hverdagen, reiser og lange dager på stranden. Bla deg gjennom utvalget av vårjakker, skjørt, linsett, denim og klassiske vesker, og finn nye favoritter til garderoben! 

Stylein skaper mote for alle anledninger

Stylein er et svensk motemerke grunnlagt i 2001, av designeren Elin Alemdar. Den første håndtilpassede kolleksjonen ble laget mens Elin jobbet som stylist under studiene ved Fashion Institute of Technology (F.I.T.) i New York City. Stylein kombinerer et tidløst, men samtidig moderne designuttrykk, og skaper mote for alle anledninger. Skandinavisk minimalisme, fine stoffer og en perfekt passform er alle essensielle elementer i Styleins verden.

Shop the look