Ankle Column Skirt Please Hold

900,-
Størrelse

Ankle Column Skirt Please Hold fra Levi's et er enkelt og allsidig midiskjørt. Uformelt kult og litt 90-talls, dette skjørtet har en flatterende middels stigning, en ankel-skimming midi-lengde og en leken splitt rett ned i midten.

  • Et allsidig, lett midiskjørt
  • Med en flatterende mellomstigning
  • Avsluttet med leken spalte rett på midten

Lys blå vask

100% bomull. 

Retro er stolte av å presentere det ikoniske amerikanske klesmerket Levi's - en pioner innen denim og jeansindustrien. Med over 150 års historie har Levi's etablert seg som verdensledende i produksjonen av slitesterke og stilige jeans. I 1852 åpnet Levi Strauss sitt selskap i California Gold Rush, og sammen med skredder Jacob Davis utviklet de verdens første denim waist overalls i 1873 - det som i dag kalles "blue jeans." Levi's jeans har blitt båret av gruvearbeidere, cowboyer, rebeller, rockestjerner, presidenter og vanlige menn og kvinner. Merket har vært en uatskillelig del av Retro siden begynnelsen, en integrert del av vårt DNA. Levi's gjorde sitt inntog og raskt ble det mest populære jeansmerket. Den ikoniske 501-modellen fra Levi's ble synonymt med Retro, og hvis du ønsket et par, var det hos oss du fant de populære buksene. En historie av stil og lidenskap, fortsatt levende hos Retro.

Fra ikoniske Levi's 501 til populære Ribcage og trendy Baggy Dad

Levi's klær er designet for å bli brukt av alle, uansett stil, og passer perfekt for hverdags- og fritidsbruk. Vi er dedikert til å tilby et bredt utvalg av Levi's jeans, inkludert ulike passformer og lengder for å imøtekomme alle kroppsformer og stiler. Vi tilbyr et variert utvalg av jeans, inkludert straight leg, cropped, relaxed fit, skinny, og baggy jeans. Uansett om du foretrekker den ikoniske Levi's 501 eller den populære Ribcage straight, har vi en jeans som passer perfekt for deg. Finn dine favoritter blant de ulike passformene, og jeansmodellene. Vi tilbyr alt fra high waist til low waist, slik at du kan finne den perfekte jeansen for din stil. Besøk oss i vår nettbutikk eller i din nærmeste Retrobutikk og oppdag hvordan Levi's kan berike din garderobe.

Shop the look