Fluffy Knit Skirt Sand

2 500,-
Størrelse

Fluffy Knit Skirt Sand fra Holzweiler er en A-linje silhuett med mellomhøy midje og som er laget av strikk i en behagelig alpakkablanding. Style med med en strikkegenser fra samme merke.

  • Vanlig passform
  • Midthøy midje
  • A-linje silhuett
  • Elastisk linning

Farge: sand/beige

55 % Alpakka 24 % Akryl 19 % Nylon 2 % Elastan (Spandex)

Alpakkagarn er varmt og behagelig mot huden: det svir ikke og er hypoallergent fordi det ikke har lanolin. Alpakkafiber er naturlig vannavstøtende og brannbestandig. Vi blander det vanligvis med andre fibre.

Hvordan ta vare på Alpakka:
Alpakka bør helst vaskes for hånd. Hvis du ønsker å maskinvaske plagget, snu plaggene på vrangen, velg "ull"-innstillingen på vaskemaskinen og bruk mild såpe for ull (ingen blekemiddel eller tøymykner). Tørk ullvarene dine ved å legge dem flatt – ikke la dem være våte i maskinen.

Holzweiler er et merke vi har tilbydd helt siden kleshengerlogoen, og er et merke vi er stolte over å kunne fortsette å tilby våre kunder i dag. I dag har Holzweiler flere bestselgere til både dame og herre. Blant annet Cocoon Bag, Eila DressRanger National Tee, Duke National Crew, Tine Knit Cardigan, skjerf som Aster og Fresia og de populære dunjakkene fra Holzweiler Loen og Besseggen, som kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger!

Starten til Holzweiler 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger.