Fure Fluffy Knit Skirt Black

2 800,-
Størrelse

Fure fluffy knit skjørt fra Holzweiler holder deg varm og velkledd! Denne nyheten fra pre-spring 24-kolleksjonen fra Holzweiler er en fin avveksling til jeans og dressbukse denne vinteren. Style skjørtet med for eksempel en lekker skjorte eller genseren Fure fluffy knit eller cardiganen Tine knit fluffy cardigan i svart. 

  • Smal passform med splitt
  • Varmt og behagelig skjørt med i alpakkablanding

Farge: Svart

55% Alpaca, 24% Acrylic, 19% Nylon, 2% Elastane (Spandex)

Modellen er 173 cm og har på seg str. small. 

Normal i størrelsen.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look