Jersey Skirt Black

1 500,-
Størrelse

Utforsk en tidløs eleganse med Filippa K Jersey Skirt Black i smal, rett passform og italiensk crepe jersey. Dette knelange skjørtet gir deg en sofistikert silhuett, perfekt for å kombinere med en tettsittende topp for et sømløst uttrykk. Med sin slanke passform og knelengde er dette skjørtet både moderne og tidløst. Skjørtet har detaljrik utsmykning ved linningen, og det er strikket i Italia og laget med kvalitet i tankene, produsert i Portugal.

  • Smal, rett passform
  • Knelengde
  • Moderne og tidløst

Farge: Svart

80% Acetat (Naia) og 20% Polyamid, noe som gir en behagelig og slitesterk tekstur.

Modellen er 180 cm og har på seg str. S.

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter! 

Shop the look