Jorina Skirt Black

2 600,-
Størrelse

Jorina Skirt Black er et elegant mellomlangt A-linjeskjørt laget av luftig bomullsstoff. Skjørtets voluminøse silhuett og smigrende boksfolder foran og bak skaper en drømmende estetikk som passer perfekt til sommergarderoben. De praktiske sidelommene er sømløst integrert, og tilbyr funksjonalitet uten å ofre stil. Livet har et bredt elastisk bånd som sikrer en perfekt passform og optimal komfort gjennom hele dagen. Utforsk en tidløs sommerstil med Jorina Skirt fra Stylein.

  • Mellomlangt skjørt
  • Boksfolder både foran og bak
  • Integrerte lommer på sidene
  • Bredt elastisk bånd i livet

Farge: Svart

100% bomull.

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS.

Stylein er et helt nytt merke hos Retro våren 2024. Merket tilbyr tidløse og lette plagg til våren og sommeren. Kimberley Skirt og Kirsten Cropped Vintage Blue er det perfekte denimsettet til varme vår -og sommerdager, Serrano Mudd er vårjakken som passer til både jeans, skjørt og dressbukser, og Yacht Bag er vesken til både hverdagen, reiser og lange dager på stranden. Bla deg gjennom utvalget av vårjakker, skjørt, linsett, denim og klassiske vesker, og finn nye favoritter til garderoben! 

Stylein skaper mote for alle anledninger

Stylein er et svensk motemerke grunnlagt i 2001, av designeren Elin Alemdar. Den første håndtilpassede kolleksjonen ble laget mens Elin jobbet som stylist under studiene ved Fashion Institute of Technology (F.I.T.) i New York City. Stylein kombinerer et tidløst, men samtidig moderne designuttrykk, og skaper mote for alle anledninger. Skandinavisk minimalisme, fine stoffer og en perfekt passform er alle essensielle elementer i Styleins verden.

Shop the look