Kimberley Skirt Vintage Blue

2 200,-
Størrelse

Et ankellangt denimskjørt laget av BCI bomull. Skjørtet fra Stylein har en slank silhuett utsmykket med splitt foran og bak. Kimberley-skjørtet har en karakteristisk Stylein-gravert skinnlapp på baksiden. Perfekt for hverdagsbruk, Kimberley kan enkelt styles opp eller ned for å passe enhver anledning.

  • Stylein-gravert skinnlapp på baksiden
  • Splitt foran og bak
  • Style sammen med denimjakke fra samme merke for et komplett sett

Farge: Blå

100% BCI bomull

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS. Normal i størrelsen. 

Stylein er et helt nytt merke hos Retro våren 2024. Merket tilbyr tidløse og lette plagg til våren og sommeren. Kimberley Skirt og Kirsten Cropped Vintage Blue er det perfekte denimsettet til varme vår -og sommerdager, Serrano Mudd er vårjakken som passer til både jeans, skjørt og dressbukser, og Yacht Bag er vesken til både hverdagen, reiser og lange dager på stranden. Bla deg gjennom utvalget av vårjakker, skjørt, linsett, denim og klassiske vesker, og finn nye favoritter til garderoben! 

Stylein skaper mote for alle anledninger

Stylein er et svensk motemerke grunnlagt i 2001, av designeren Elin Alemdar. Den første håndtilpassede kolleksjonen ble laget mens Elin jobbet som stylist under studiene ved Fashion Institute of Technology (F.I.T.) i New York City. Stylein kombinerer et tidløst, men samtidig moderne designuttrykk, og skaper mote for alle anledninger. Skandinavisk minimalisme, fine stoffer og en perfekt passform er alle essensielle elementer i Styleins verden.

Shop the look