Dais Jacquard Shirt Ecru Mix

2 500,-
Størrelse

Myk og lett linskjorte fra Holzweiler. Dais Jacquard Shirt Ecru Mix er laget av en lin- og bomullsblanding med en jacquardfinish. Skjorten har en løs passform, klassisk krage, skjult knappestolpe og en buet kant. Bruk den sammen med matchende bukse for et sett!

  • Avslappet passform
  • Klassisk krage
  • Skjult knappelukking 

Farge: Sand/lys beige 

Skall: 70% bomull, 30% lin. Fôr: 100% bomull. 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look