High Tide Billow Blouse Pink Ikat Floral

8 050,-
Størrelse

High Tide Billow Blouse Pink Ikat Floral fra Zimmermann - nå tilgjengelig på retro.no! Dette er en nydelig bluse med lekre detaljer som kun Zimmermann kan! Denne er fra Zimmermanns Resort 2023 Collection, High Tide. Blusen er laget i bomullssilke med broderte blomsterapplikasjoner i kragen og halsen. Blousonermer med elastiske mansjetter. Bruk den sammen med matchende shorts.

Farge: Pink Ikat Floral

Materiale: 75% bomull 25% silke, Kontrast: 52% lin 48% silke

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse 1.

Zimmermann består av sofistikert femininitet, smarte fargekombinasjoner og delikate originale uttrykk. Zimmermann ble startet opp av søstrene Nicky og Simone i Australia i 1991. Det hele startet med ønsket om badetøy som skilte seg ut, uten å gå på kompromiss av kvalitet og funksjonalitet. Zimmermanns dristige originale trykk og skulpturelle bikinier skapte et nytt referansepunkt innen flatterende og stilig badetøy. 

Både i hjemlandet Australia og i utlandet har merket fått omfattende og entusiastisk redaksjonell oppmerksomhet. Zimmermann har prydet sidene til magasiner som Vouge, Harper's, ELLE og Marie Claire. I dag er de virkelig kjent for sine helt spesielle og delikate kjoler og badetøy. Samtidig har de hele kolleksjoner hvor du helt garantert vil finne noe å sette på ønskelisten! 

 

Shop the look