Loch Crochet Knit Shirt White

2 000,-
Størrelse

Heklet topp fra Holzweiler. Loch Crochet Knit Shirt White er perfekt til sommeren. Den er laget av ren økologisk bomull i deres sesongstrikk. Skjorten har en cropped silhuett, knapper foran og korte, vide ermer. Style skjorten sammen med Thiril Crochet Knit Trousers White for et matchende sett! 

  • Laget av bomull
  • Cropped silhuett
  • Knappelukking foran
  • Korte ermer

Farge: Hvit 

100% bomull. 

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look