Breeze Tee Washed Black

900,-
Størrelse

Myk t-skjorte av lin fra Once Untold. Breeze Tee Washed Black er en enkel T-skjorte i linblanding med korte ermer som strekker seg rett over albuene. T-skjorten har en avslappet passform med bred avrundet hals. Tilgjengelig i fargene Dream White og Washed Black. 

  • Laget i en linblanding
  • Rund hals
  • Hoftelengde

Farge: Svart

50% Viskose and 50% Lin. 

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS.

Once Untold er et helt nytt merke hos Retro! Merket har base i Oslo, og ble startet av paret Anne og Espen. Once Untold ønsker å inspirere folk verden over til å føle seg selvsikker. Deres kolleksjoner består av elegante plagg som gir et uanstrengt uttrykk, og som sørger for at du føler deg stilfull og selvsikker, uansett anledning. 

Sommerkjoler til alle anledninger

Fra Once Untold finner du lette og elegante sommerkjoler i friske farger. Kjolene kommer i ulike lengder og snitt, så her finner du garantert sommerkjoler du kommer til å elske! Velg mellom minikjoler, midikjoler og wrap-kjoler.  Uansett hva du er på utkikk etter, så har vi et bredt utvalg sommerkjoler fra Once Untold som passer enhver smak og anledning. Fra klassiske silhuetter til trendy snitt, kolleksjonen gir deg muligheten til å uttrykke din personlige stil med lekenhet og raffinement.

Shop the look