Polo Tee Orchid

4 400,-
Størrelse

Polo Tee Orchid fra Victoria Beckham er en polotopp laget i et mykt frotéstoff som skaper en unik tekstur. Den distinkte polokragen har en kontraststripe som legger til et snev av modernitet, mens den boxy passformen gir en avslappet, men likevel stilfull følelse. Med det ikoniske Victoria Beckham-logoen diskret plassert bak i nakken, er denne trøyen en subtil hyllest til luksus og finesse. 

  • Polokrage
  • Kontraststripe på kragen
  • Boxy passform
  • Victoria Beckham-logoen i nakken

Farge: Rosa

41% bomull, 31% polyester, 27% viskose, 1% elastan.

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!

Shop the look