Yak Tee Black

3 200,-
Størrelse

Yak Tee Black er en myk og behagelig t-shirt fra Filippa K med overdimensjonert passform og avkortet lengde. T-skjorta er strikket i en kraftig strikket blanding av sertifisert ull og yak-hår. Designet for å tilby lett varme med en allsidig minimalistisk silhuett som kan kles opp eller ned.

  • Senkede skuldre
  • Crewneck
  • Rene kanter ved fald og mansjetter

Farge: Svart

54% ull (RWS), 22% Yak-hår, 19% polyamid (mekanisk resirkulert), 5% elastan.

Modellen er 167 og har på seg størrelse XS.

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter!