Cotton Stretch Elbow Sleeve Black

600,-
Størrelse

Filippa K Cotton Stretch Elbow Sleeve Black er en tidløs t-skjorte for din basisgarderobe. Den er laget av bomull, noe som gjør den både komfortabel og pustende. T-skjorten har en slank passform, som gir deg et elegant og stilrent utseende. Den har korte ermer som går til albuen. Denne kan kombineres med det meste i klesskapet ditt.

  • Tidløs t-skjorte perfekt for basisgarderoben
  • Laget av bomull
  • Slank passform
  • Albuelange ermer

Farge: Svart

90% bomull, 10% elastan.

Modellen er 168 cm og bruker str. 34.

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter! 

Shop the look