Fluid V-Neck Top Black

3 600,-
Størrelse

En ermeløs Toteme-topp som er perfekt til sommerantrekket. Vevd av lett viskose som føles behagelig mot kroppen. Toppen har V-hals og en langlinjet silhuett med høye sidekantspalter som forsterker den løse formen. Bruk den med matchende bukser og du er klar for strandferie.

  • V-hals
  • Avslappet passform, normal i størrelsen
  • Stilnummer 242-WRT1462-FB0159

Farge: Svart

75% lyocell, 25% lin. 

Modellen er 167 cm høy og har på størrelse 34. 

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best! 

Shop the look