Jet Top White

4 000,-
Størrelse

Jet Top fra Envelope1976 er en klassisk silketopp. Den klassiske Jet-toppen – er en fengslende blanding av dristig design og elegante detaljer. Toppen har skulderputer, draperinger foran og en usynlig glidelås som er diskret plassert midt bak. Den skreddersydde passformen sørger for at den holder seg normal i størrelsen.

Farge: Hvit

Materiale: 100% silke.

Vaskeanvisning: Dette plagget er ekstremt ømfintlig, følg vedlikeholdsinstruksjonene nøye.

Silken som brukes til dette plagget er sertifisert av OEKO-TEX® Standard 100, som er et verdensomspennende, uavhengig test- og sertifiseringssystem for tekstilstoffer, testing for skadelige kjemikalier.

Modellen er 167 cm høy og bruker strl 34.

Envelope1976 er et norsk motemerke fra Oslo som raskt har blitt en snakkis i moteverdenen! Merkets DNA er bygd på deres valg av materialer, design og fargepalett. Envelope mener at du ikke trenger å kle deg etter sesongens trender for å være fasjonabel, og har derfor laget plagg som er tidløse og perfekt til enhver anledning. Merket presenterer alt fra glitter og glam, til de mer klassiske og enkle fest- og hverdagsantrekkene som er et must i garderoben. Merket designer klær for den moderne og kvalitetsbevisste kvinnen med en bærekraftig tilnærming. Envelope1976 tilbyr blant annet elegante bluser, kjoler og skjørt både til hverdagsbruk og fest. Se hele utvalget og finn dine favoritter til både fest og hverdagen! 

Shop the look