Jever Black

2 600,-
Størrelse

En pen bluse med en v-hals og lange ermer med brede mansjetter. Jever-blusen fra Stylein er en moderne versjon av den tidløse svarte skjorten, et must i enhver minimalistisk garderobe. Med en moderne vri har denne litt avkortede blusen en voluminøs passform, som gir en frisk og stilig oppdatering til det klassiske plagget. Style den gjerne sammen med bukse fra samme merke for et helt sett. 

  • Oversized og avslappet passform
  • Passer til både jeans, skjørt og dressbukser
  • Brede mansjetter som skaper en moderne look
  • Laget av 100% bomull

Farge: Svart

100% bomull

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS. Normal i størrelsen. 

Stylein er et helt nytt merke hos Retro våren 2024. Merket tilbyr tidløse og lette plagg til våren og sommeren. Kimberley Skirt og Kirsten Cropped Vintage Blue er det perfekte denimsettet til varme vår -og sommerdager, Serrano Mudd er vårjakken som passer til både jeans, skjørt og dressbukser, og Yacht Bag er vesken til både hverdagen, reiser og lange dager på stranden. Bla deg gjennom utvalget av vårjakker, skjørt, linsett, denim og klassiske vesker, og finn nye favoritter til garderoben! 

Stylein skaper mote for alle anledninger

Stylein er et svensk motemerke grunnlagt i 2001, av designeren Elin Alemdar. Den første håndtilpassede kolleksjonen ble laget mens Elin jobbet som stylist under studiene ved Fashion Institute of Technology (F.I.T.) i New York City. Stylein kombinerer et tidløst, men samtidig moderne designuttrykk, og skaper mote for alle anledninger. Skandinavisk minimalisme, fine stoffer og en perfekt passform er alle essensielle elementer i Styleins verden.

Shop the look