-40%

Off-Shoulder Evening Top Macadamia

7 900,-
4 740,-
Størrelse

Utforsk Toteme's sofistikerte topp. Off-Shoulder Evening Top Macadamia har en buet off-shoulder halslinje som omfavner armene og dypner seg bak. Den har en slank crepesilhuett støttet av en intern glidelåsstruktur med antiskli silikonkanter for en komplett passform. Fullfør ditt festantrekk med tilhørende bukse. Toteme's off-shoulder topp kombinerer elegant design med praktisk konstruksjon, og gir deg en uanstrengt chic stil. Den unike silhuetten og detaljene gjør dette plagget til et must-have i din garderobe, perfekt for både festlige anledninger og hverdagsluksus. Velg Toteme for et tidløst og sofistikert uttrykk som skiller seg ut i mengden.

  • Innvendig struktur med glidelås og silikonkanter
  • Hvitt fôr
  • Glidelås bak
  • Slank passform, tettsittende rundt brystet
  • Stilnummer 241-WRT997-FB0068

Farge: Hvit (macadamia)

70% viskose, 30% virgin ull; fôr: 100% polyester.

Modellen er 167 og har på seg størrelse 34.

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best! 

Shop the look