Shiny Diff Down Vest Black

3 500,-
Størrelse

Nyhet fra Holzweiler! Shiny Diff Down Vest er en flatterende vest designet for en boxy passform. Vesten har glidelåslukking, to sidelommer og er designet i et shiny stoff med Holzweiler logotrykk foran. Denne er perfekt å bruke over strikkegensere på kjølige høstdager! 

Farge: Sort 

100% Resirkulert nylon, fyll: 90% dun og 10% andefjær, materiale fòr: 100% polyester. 

Modellen er 180 cm høy og bruker str. small.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look