Classic Short II Chestnut

2 400,-
Størrelse

UGG Classic Short II er en semsket høst- og vintersko fôret med saueskinn. Denne ikoniske skoen fra UGG er den aller første modellen som ble utviklet av surferen Brian Smith, for å smette på seg etter surfing i California. Classic Short II er veldig deilige til kalde og tørre vinterdager. Det semskede skinnet er delikat og vi anbefaler å impregnere før bruk. På våte dager bør disse holde seg hjemme.

Farge: Brun (merkets farge: Chestnut)

Her kan du lese om hvordan du tar vare på dine Ugg!

Semsket saueskinn. 

Normal i størrelsen. 

Velkommen til UGG-verdenen hos Retro! Vi har vært stolte forhandlere av UGG i årevis, og vårt brede utvalg inkluderer mange modeller som både varmer og imponerer med trendy design. UGG er et anerkjent merke kjent for sitt varme og komfortable fottøy, og ble født i California i 1978 av en australsk surfer med behov for varme sko etter lange surfesessions. Med røtter fra Australia og tradisjoner i bruk av saueskinn, ble dette det naturlige materialet for UGG.

Gå trendy med UGG! Utforsk Classic Mini, Ultra Mini, Tazz og Tasman

Utforsk vårt store utvalg av UGG-modeller, inkludert tidløse favoritter som Classic Mini og Ultra Mini, som har blitt soleklare favoritter. Tazz og Tasman har tatt moteverden med storm og representerer det trendy i vårt sortiment. Scuffette, Scuff og den nykommende Classic Slipper er klassiske tøfler som gir deg både stil og komfort gjennom kalde dager. Våre votter, med samme kvalitet som våre sko, gir deg den ultimate varmeopplevelsen. Våre produkter kombinerer kvalitetshåndverk med moderne design, slik at du kan se stilig ut i kulden. Se hvordan du tar vare på dine UGG her! Hold deg varm med UGG; du kommer ikke til å angre!