Clifton LS Black/Asphalt

2 300,-
Størrelse

Ny fresh variant fra HOKA, nå med lær i mønster, semsket skinn med ujevn overflate og strømlinjeformet lisser. Finstemt for teknisk ytelse, men passer like godt til hverdagsbruk. Her har du en praktisk joggesko med yttersåle i Durabrasion Rubber.

  • Krage med teknisk polstring
  • Overdel i maskinvevd netting
  • Overlag i skinn med kornete overflate og semsket skinn
  • Mellomsåle i helstøpt EVA
  • Slitesterk gummisåle

Farge: Svart

Overlag i skinn med kornete overflate og semsket skinn. Mellomsåle i helstøpt EVA, slitesterk gummisåle.

Hos Retro tilbyr vi et bredt spekter av ulike modeller fra Hoka, inkludert de populære Hoka Clifton 8, Mafate Speed 2 og Clifton 9. Med sitt lettvektsdesign og enestående dempingsteknologi, er sko fra Hoka den ideelle følgesvenn for deg som søker både optimal komfort og ytelse, og stil. Uansett om du er på utkikk etter sko du kan bruke på trening eller i hverdagen, vil vårt utvalg av Hoka-sko tilfredsstille dine behov og preferanser. Utforsk vårt sortiment i dag og oppdag dine nye favoritter! 

Hoka sko tilbyr komfort og stil

Hoka ble etablert i Frankrike i 2009 av Nicolas Mermoud og Jean-Luc Diard, som tidligere hadde jobbet i utendørsmerket Salomon. Filosofien bak Hoka var å lage en løpesko som var lett, effektiv og med best mulig demping, slik at løpere kunne løpe lengre samtidig som belastningen holdt seg lav uansett underlag. I dag er Hoka et etablert merke innenfor både løping og friluftsliv, men deres eksepsjonelle komfort har ført til at flere og flere velger å bruke skoene fra det franske merket både på jobb og til hverdags. Hoka er et merke som fokuserer på løpesko med maksimal demping og komfort. Med sin karakteristiske tykke såle og innovative teknologi er Hoka-sko ideelle for deg som ønsker komfortable og stilfulle sko. Hoka-sko har mange bruksområder. De kan både brukes på jobb, på trening, eller på din neste fjelltur. Velg mellom ulike modeller og farger, vi garanterer at du kommer til å finne en favoritt!