Nyhet!

Ella Navy

2 000,-
Størrelse

Ella Navy er en minimalistisk sneaker i semsket skinn fra Garment Project. Dette er en stilren sneaker med tidløs marineblå overdel i semsket skinn og en litt høyere gummisåle med god komfort. En klassisk sneaker med en moderne vri.

  • Designet i København, laget i Portugal
  • Sneaker med overdel i italiensk skinn
  • Forhøyet såle for økt komfort og stil

Premium italiensk lær LWG Silver sertifikat

Normal i størrelsen.

Garment Project er bygd på ideen om at en skikkelig fritidssko skal kunne brukes til alt, uavhengig av stil og anledning. Kent Rau Madsen startet merket i 2013, men skoene er i stadig utvikling, og alltid med en intensjon om komfort og tekniske detaljer. Alle merkets modeller blir produsert i Portugal, som er blant verdens fremste innen produksjon av sko.

Skandinavisk minimalisme

Skoene fra Garment Project er minimalistiske, stilrene og allsidige. Modellen Type har vært en bestselger i flere år hos både Retro Nordre, Retro Bergen og nå også på retro.no. Vi får stadig inn flere colorways av den populære sneakeren, i tillegg til at vi stadig utforsker nye modeller. Vi er glade for at vi nå også kan tilby Garment Project til dame, i første omgang med modellene Type White Leather og nyheten Ella.

Shop the look