Gazelle Indoor W BLIPINK/CBLACK/CPURPLE

1 350,-
Størrelse

Gazelle Indoor fra Adidas var opprinnelig designet som en innendørs treningssko, men nå har Gazelle blitt en sneaker som kan brukes til alle anledninger. Disse ikoniske joggeskoene er laget for hverdagsbruk, med en førsteklasses myk semsket overdel og farger som passer enkelt sammen med garderoben din. Enten du løper ærend eller er på jobb, hyller denne retro-inspirerte sneakeren Adidas-arven, samtidig som den gir en fargerik stil og følelse til antrekket ditt.

  • Strukturert tunge med Adidas-logo
  • Indoor-såle
  • Semsket skinn

Produktfarge: BLIPINK/CBLACK/CPURPLE

Produktkode: IE7002

 

Overdel i semsket skinn, skinnfôr. Såle i gummi.

 

Normal til litt liten i størrelsen, med noe smal passform. Gå opp om du ligger mellom to størrelser.

Nå har Retro endelig fått inn Adidas sine populære Gazelle Indoor, Samba OG, Handball Spezial og Campus 00s. Skoene til merket har gjort seg kjent verden over, og blir brukt av kjendiser og moteinteresserte folk på alt fra rød løper til arbeidsdagen. Adidas sneakers kan brukes sammen med omtrent alt du har i garderoben. Style de sammen med kjoler, dressbukser, jeans eller shorts for en unik, avslappet look. 

Reisen til Adidas

Adidas har med sine tre striper blitt ikonisk. Selskapets historie går helt tilbake til 1920, hvor grunnleggeren Adolf («Adi») lagde sine første par sko hjemme på kjøkkenet hos sin mor. I 1949 ble Adidas grunnlagt og merket fikk raskt internasjonal anerkjennelse. Adidas er i dag verdens nest største produsent av sportstøy og de imponerer stadig med innovative design og funksjoner. Idrettsutøvere, sporty og motebevisste mennesker verden over sverger til Adidas sin merkevare.