The Leather Chunky Sandal Tan

5 000,-
Størrelse

The Leather Chunky Sandal Tan fra Toteme er en chunky sandal i kornet skinn med delikate kontrastsømmer. Den leveres med en kryssende ankelrem, festet med detaljer i gullfarget metall, som legger til en elegant touch. Den beige-dekkede innersålen i linblanding gir en komfortabel passform, mens den sorte gummisålen gir slitesterk trekkraft. 

  • Chunky sandal
  • Kryssende ankelrem
  • Hvite stikninger, metallbeslag i gulltone
  • Beige-dekket innersåle
  • Svart gummisåle
  • Vedlikeholdsinstruksjoner og støvpose følger med
  • Romslig innersåle

Stilnummer: 242-WAS2047-LE0031

Farge: Tan/Ecru

100% kalveskinn; innersåle: 100% lin; såle 100% gummi.

Normal i størrelsen.

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best!