M1906RRB Blue/Moonbeam

1 900,-
Størrelse

Ny sneaker fra New Balance! M1906RRB Blue/Moonbeam – en allsidig unisex sneaker som kombinerer demping og stabilitet. Den moderne og sporty stilen gjør den perfekt for både trening og hverdagsbruk. Overdelen er konstruert med pustende mesh-materiale, mens BZORB og N-ergy demping-teknologien sørger for en myk og responsiv opplevelse. Yttersåleteknologien tilbyr skoen en sikker passform rundt foten, slik at du kan bevege deg komfortabelt uansett aktivitet. New Balance M1906RRA er det ideelle valget for de som søker en kombinasjon av stil og ytelse i en sneaker.

  • Moderne og sporty, passer perfekt både til trening og hverdagsbruk
  • Laget av pustende mesh-materiale for økt komfort
  • BZORB og N-ergy demping gir en myk og responsiv opplevelse.
  • Allsidig sneaker som passer både kvinner og menn

Farge: Blue/Moonbeam

Overdel: Mesh
Overlegg: Syntetisk skinn
Fôr: Tekstil
Logo: Tekstil
Mellomsåle: N-ERGY
Yttersåle: Gummi
Teknologi: N-ergi

Normal til litt liten i størrelsen, gå gjerne opp om du ligger mellom to størrelser.

Hos Retro har vi et  et stort utvalg av sneakers i ulike modeller og farger fra New Balance, så her er vi sikker på at du finner sko du kommer til å strekke deg etter nesten hver dag! Den populære 530-modellen tok moteverdenen med storm, og ble brukt av kjendiser og folk verden over - til alle anledninger! De ulike sneakermodellene fra New Balance er både komfortable og stilrene, og kan enkelt styles med både jeans, dressbukser, kjoler og til treningen. 550-modellen er en mer chunky sneaker som har et streetwear-preg over seg, og passer godt til deg som liker en mer oversized og avslappet look. 

New Balance - Trendy sneakers

Enten du er ute etter løpesko, hverdagssko eller trendy sneakers, vil New Balance kunne tilfredsstille dine behov. New Balance er et ikonisk merke innen sport -og løpesko. Med fokus på innovasjon har New Balance Skapt sko som gir deg optimal støtte og komfort både under trening og i hverdagen. De første årene spesialiserte New Balance seg på å lage sko til arbeidende som måtte stå i lange perioder, blant annet politifolk og brannmenn. I 1960 ble fokuset rettet mot design og utvikling av sportssko. Se våre ferskeste nyheter fra New Balance her!