HOT DROP 🔥

Marostica Low Platform Dark Cherry Suede

3 700,-
Størrelse

Marostica Low Platform Dark Cherry Suede fra Diemme! Her er Diemmes ikoniske Marostica Low sneaker i den nye vinrøde fargen. Marostica Low Platform er laget med en tykkere såle. Håndlaget i Diemme-fabrikken i Veneto av italiensk skinn, har den en ren silhuett med lav topp diskret stemplet med logoen til Diemme. Sølv D-ringer for lisser gir et nikk til merkets røtter innen fjellklatring, og betyr at Marostica Low former seg rundt foten din. skoene har mykt skinn og platform-såle med god demping. Veldig behagelig på foten og med riktig chunky look som passer perfekt til både jeans og kjole! 

  • Laget av italiensk skinn
  • Platform-såle
  • God demping

​Farge: lys grå

 

Semsket skinn utvendig, glatt skinn innvendig og såle i gummi. 

Normal i størrelsen.

Sko fra Diemme Footwear er langt i fra et sjeldent syn på gatemotefotografier eller gatehjørner rundt omkring i verden. Italienske Diemme designer noe så sjeldent som sko inspirert av fjellsko, tilpasset bruk i storbyen. Merkets visjon er å inspirere forbrukere til å kjøpe færre artikler av høyere kvalitet, produsert på bærekraftig vis. Med røtter i Italia er de kjent for sitt håndverk og luksuriøse design. Diemme kombinerer tradisjonelle produksjonsteknikker med moderne estestikk, noe som resulterer i unike og tidløse sko som fullfører stilen din, hver gang.

Marostica Low - en storfavoritt

Hos Retro har vi tidligere hatt samarbeid med Diemme, så dette er et merke vi er glad i! Marostica Low er en storfavoritt hos mange, og er en modell vi tar inn år etter år i alle våre retrobutikker! Diemme leverer nye farger og design hver sesong, så her kan du virkelig velge og vrake ut i fra hva som passer deg og din stil best. Marostica Low er Diemme sin aller første sneakermodell, og er en favoritt for sitt design, praktiske funksjoner, og for sitt komfortable grep rundt føttene. Les mer om hvorfor Diemme-sko er bestselgere hos oss!