ML610TA Green Punch/Lilac Cloud

1 350,-
675,-
Størrelse

New Balance ML610TA Green Punch/Lilac Cloud - den ultimate sneakeren for de som krever både stil og funksjonalitet. Med innovativ C-CAP dempingsteknologi gir disse sneakersene enestående støtte og komfort under føttene. Uansett om du navigerer gjennom steinete terreng eller går på asfalten, kan du stole på at 610TA holder føttene dine godt beskyttet og dempet. Det er ikke bare de tekniske spesifikasjonene som gjør 610TA til en fremragende sneaker. Den trail-inspirerte designen, med sine rene linjer og dristige fargevalg, vil garantert vekke oppsikt uansett hvor du går. Og takket være det syntetiske og mesh-overdelen er disse sneakersene både pustende og slitesterke - den perfekte kombinasjonen for alle dine eventyr. Med sin uslåelige kombinasjon av stil og funksjon, er dette en sko du ikke vil ta av deg.

Farge: Green Punch/Lilac Cloud

C-CAP mellomsåledemping. Syntetisk og mesh-overdel. Justerbar blondelukking for en tilpasset passform.

Normal i størrelsen. 

Følg størrelsesguiden for å finne din størrelse (gjelder lengde på innvendig såle): 

36: 22 cm 

37:22,5 cm 

37,5: 23 cm 

38: 23,5 cm 

38,5: 24 cm 

39,5: 24,5 cm 

40: 25 cm 

40,5: 25,5 cm 

41,5: 26 cm 

Hos Retro har vi et  et stort utvalg av sneakers i ulike modeller og farger fra New Balance, så her er vi sikker på at du finner sko du kommer til å strekke deg etter nesten hver dag! Den populære 530-modellen tok moteverdenen med storm, og ble brukt av kjendiser og folk verden over - til alle anledninger! De ulike sneakermodellene fra New Balance er både komfortable og stilrene, og kan enkelt styles med både jeans, dressbukser, kjoler og til treningen. 550-modellen er en mer chunky sneaker som har et streetwear-preg over seg, og passer godt til deg som liker en mer oversized og avslappet look. 

New Balance - Trendy sneakers

Enten du er ute etter løpesko, hverdagssko eller trendy sneakers, vil New Balance kunne tilfredsstille dine behov. New Balance er et ikonisk merke innen sport -og løpesko. Med fokus på innovasjon har New Balance Skapt sko som gir deg optimal støtte og komfort både under trening og i hverdagen. De første årene spesialiserte New Balance seg på å lage sko til arbeidende som måtte stå i lange perioder, blant annet politifolk og brannmenn. I 1960 ble fokuset rettet mot design og utvikling av sportssko. Se våre ferskeste nyheter fra New Balance her!