Monfumo Desert Oasis Black

3 900,-
Størrelse

Monfumo Desert Oasis fra Diemme er håndlagde skinnsko med vibram gummisåle. Supergode høst- og vintersko med chunky stil, med smal passform med spiss tå og høyt skaft. Blå lisser følger med. Perfekte til en oversized parkas, fuskepels eller dunjakke.

Farge: sort

Materiale: semsket skinn, gummisåle Uten fôr

Normale i størrelsen

Produsert i Italia.

Sko fra Diemme Footwear er langt i fra et sjeldent syn på gatemotefotografier eller gatehjørner rundt omkring i verden. Italienske Diemme designer noe så sjeldent som sko inspirert av fjellsko, tilpasset bruk i storbyen. Merkets visjon er å inspirere forbrukere til å kjøpe færre artikler av høyere kvalitet, produsert på bærekraftig vis. Med røtter i Italia er de kjent for sitt håndverk og luksuriøse design. Diemme kombinerer tradisjonelle produksjonsteknikker med moderne estestikk, noe som resulterer i unike og tidløse sko som fullfører stilen din, hver gang.

Marostica Low - en storfavoritt

Hos Retro har vi tidligere hatt samarbeid med Diemme, så dette er et merke vi er glad i! Marostica Low er en storfavoritt hos mange, og er en modell vi tar inn år etter år i alle våre retrobutikker! Diemme leverer nye farger og design hver sesong, så her kan du virkelig velge og vrake ut i fra hva som passer deg og din stil best. Marostica Low er Diemme sin aller første sneakermodell, og er en favoritt for sitt design, praktiske funksjoner, og for sitt komfortable grep rundt føttene. Les mer om hvorfor Diemme-sko er bestselgere hos oss!