BESTSELGER

MR530SGA

1 350,-
Størrelse

MR530SGA fra New Balance er den perfekte hverdagssneakeren. Den er lett på foten og behagelig å ha på. Skoen har en lett mesh-konstruksjon i moderne design med en komfortabel såle laget av ABZORB®. New Balance leverer sneakers og joggesko som gir oss muligheten til å kombinere den sporty looken med komfort og kul design.

  • Sneakers
  • Sporty look
  • Behagelig på foten
  • Kan brukes både til hverdags og trening

Farge: Hvit

Normal i størrelsen. 

Følg størrelsesguiden for å finne din størrelse (gjelder lengde på innvendig såle): 

36: 22 cm 

37:22,5 cm 

37,5: 23 cm 

38: 23,5 cm 

38,5: 24 cm 

39,5: 24,5 cm 

40: 25 cm 

40,5: 25,5 cm 

41,5: 26 cm 

Hos Retro har vi et  et stort utvalg av sneakers i ulike modeller og farger fra New Balance, så her er vi sikker på at du finner sko du kommer til å strekke deg etter nesten hver dag! Den populære 530-modellen tok moteverdenen med storm, og ble brukt av kjendiser og folk verden over - til alle anledninger! De ulike sneakermodellene fra New Balance er både komfortable og stilrene, og kan enkelt styles med både jeans, dressbukser, kjoler og til treningen. 550-modellen er en mer chunky sneaker som har et streetwear-preg over seg, og passer godt til deg som liker en mer oversized og avslappet look. 

New Balance - Trendy sneakers

Enten du er ute etter løpesko, hverdagssko eller trendy sneakers, vil New Balance kunne tilfredsstille dine behov. New Balance er et ikonisk merke innen sport -og løpesko. Med fokus på innovasjon har New Balance Skapt sko som gir deg optimal støtte og komfort både under trening og i hverdagen. De første årene spesialiserte New Balance seg på å lage sko til arbeidende som måtte stå i lange perioder, blant annet politifolk og brannmenn. I 1960 ble fokuset rettet mot design og utvikling av sportssko. Se våre ferskeste nyheter fra New Balance her!