Tapered Beige

400,-
Størrelse

Det norske merket Sleepers lager flip flops av naturgummi tappet på Sri Lanka. Modellen Tapered har en lett konstruert såle i førsteklasses naturgummi som følger fotens naturlige kurve og tilpasser seg fotens unike form. Sandalen har en tynn minimalistisk stropp, og har Sleepers signaturdesign med den karakteristiske firkantede formen i front. Disse er like perfekt å bruke på stranden som på jobb! Bruk de sammen med sommerkjolen eller linbuksen. 

  • Laget av naturgummi
  • Tynne stropper
  • Sleepers logo på sålen 
  • Former seg etter foten din

Farge: Beige

FSC sertifisert naturgummi (Fair traded, sertifisert av the Fair rubber association)
Støttende såle med anti-skli.

Sleepers er noe små i størrelsen. Hvis i tvil, gå en størrelse opp.

Hos Retro har vi et stort utvalg av flippflopper fra Sleepers! Sandalene er komfortable og kommer i masse ulike farger, slik at du finner din favorittfarge. Enten du ønsker de mer klassiske fargene beige og sort, eller om du ønsker mer knalle farger, så har vi det du er på utkikk etter! Vi tilbyr Sandaler fra Sleepers kan brukes til flere anledninger enn stranden. Bruk dem sammen med lyse jeans eller linsett, eller sammen med de fineste sommerkjolene dine! Sandalene er enkle å vaske, slik at du kan bruke dem over flere sesonger. Utforsk de ulike fargene av Sleepers sandaler her.

Sandaler fra Sleepers er bærekraftige 

Sleepers har en visjon om å skape en bedre verden og tar derfor bærekraftige valg i gjennom hele produksjonen og materialvalgene sine. Sleepers sine sandaler er laget av planter og naturgummi. Bedre for deg og bedre for planeten. Merket ønsker at det skal bli enklere for folk flest å ta mer miljøvennlige valg uten at det går på kompromiss av kvalitet og holdbarhet. Historien til Sleepers går tilbake til 2001 da kompisene Tor Marius og Frode var på surfetur på Sri Lanka. De kom over flip-flopper i naturgummi og tok dem med hjem som gaver til venner og familie. Da vennene møttes 16 år senere på en après-surf-middag på Lanzarote i Tor Marius’ surf shack ble idéen til Sleepers født. Frodes kone og forretningspartner, Nina, stilte spørsmålstegn ved hvorfor ingen lagde flip flopper hun ville ha. Hun ønsket seg et par flip-flopper i bærekraftig materiale med en moderne designestetikk, noe som passet like godt til strand som til by. Sleepers har en visjon om å skape en bedre verden og tar derfor bærekraftige valg i gjennom hele produksjonen og materialvalgene sine.