Tapered Green

400,-
Størrelse

Det norske merket Sleepers lager flip flops av naturgummi tappet på Sri Lanka. Modellen Tapered har en lett konstruert såle i førsteklasses naturgummi som følger fotens naturlige kurve og tilpasser seg fotens unike form. Sandalen har en tynn minimalistisk stropp, og har Sleepers signaturdesign med den karakteristiske firkantede formen i front. 

Gjengen bak Sleepers har alle forskjellige bakgrunner, men et felles mål, ta bedre vare på jorden. Inspirert av havet bruker de deres kreative kvaliteter i Sleepers, noe som gjenspeiler seg i designet, fotografiene og kvaliteten. De synes alle livet er best med Sleepers på føttene og havbrisen i ansiktet. 

Farge: Grønn

FSC sertifisert naturgummi (Fair traded, sertifisert av the Fair rubber association)
Støttende såle med anti-skli.

Sleepers er noe små i størrelsen. Hvis i tvil, gå en størrelse opp.

Sleepers har en visjon om å skape en bedre verden og tar derfor bærekraftige valg i gjennom hele produksjonen og materialvalgene sine. Sleepers sine sandaler er laget av planter og naturgummi. Bedre for deg og bedre for planeten. Sleepers ønsker at det skal bli enklere for folk flest å ta mer miljøvennlige valg uten at det går på kompromiss av kvalitet og holdbarhet. Style Sleepers sammen med de fineste sommerkjolene dine, overdimensjonerte dressbukser og de deilige joggesettene dine.