U Kaha 2 GTX Harbor Mist/Nimbus Cloud

3 000,-
Størrelse

Med et bemerkelsesverdig vekt-til-pute-forhold, leverer Kaha 2 GORE-TEX fra Hoka topp ytelse. Skoen er slitesterk og har Vibram® Megagrip med Traction Lug for økt bakkekontakt. Denne banebrytende silhuetten er bevisst utformet og bruker GORE-TEX fottøystoff med resirkulert tekstil.

Farge: Mist/Nimbus Cloud 

Leather Working Group Gullklassifisert vanntett nubuckskinn, GORE-TEX fottøystoff med 71 % resirkulert polyester, Vibram® Megagrip gummi. 

Hoka ble etablert i Frankrike i 2009 av Nicolas Mermoud og Jean-Luc Diard, som tidligere hadde jobbet i utendørsmerket Salomon. Filosofien bak Hoka var å lage en løpesko som var lett, effektiv og med best mulig demping, slik at løpere kunne løpe lengre samtidig som belastningen holdt seg lav uansett underlag. I dag er Hoka et etablert merke innenfor både løping og friluftsliv, men deres eksepsjonelle komfort har ført til at flere og flere velger å bruke skoene fra det franske merket både på jobb og til hverdags. Hoka er et merke som fokuserer på løpesko med maksimal demping og komfort. Med sin karakteristiske tykke såle og innovative teknologi er Hoka-sko ideelle for deg som ønsker komfortable og stilfulle sko. Hoka-sko har mange bruksområder. De kan både brukes på jobb, på trening, eller på din neste fjelltur. Velg mellom ulike modeller og farger, vi garanterer at du kommer til å finne en favoritt!