-50%

V-15 Leather Marni Full Black

2 700,-
1 350,-
Størrelse

Veja X Marni V-15 high-top sneaker er en eksklusiv sneaker med "scribble"-trykk. Dette er et samarbeid mellom Veja og Marni, og kommer i begrenset opplag. Overdel i skinn med perforert tåhette og gummisåle. Resirkulert polyester snørelukking. MARNI graffiti-logo på hælen.

Farge: Multi

100% skinn, gummi, polyester innvendig.

Normal i størrelsen.

Veja er et bærekraftig, fransk merke som har gjort seg bemerket i sneakerverdenen, og som vi har tilbydd i mange sesonger hos Retro. Alt produseres på økologisk vis og av bærekraftige materialer som for eksempel sålene som produseres av rågummi. Veja produserer sine produkter etter fair-trade prinsipper uten å gå på kompromiss av design og kvalitet. De produserer klassiske sneakers av høy kvalitet som er elsket av motebevisste mennesker verden over. Med deres unike og trendy design passer Veja-sko perfekt for de som ønsker å kombinere stil og etisk bevissthet. Ønsker du en klassisk sneaker med det lille ekstra, er klassikeren Veja Campo Chromefree absolutt et godt valg. Denne modellen kommer i flere forskjellige fargekombinasjoner, så her finner du garantert sneakers du kommer til å elske! Husk å ta vare på skoene dine, slik at du kan bruke de flere sesonger. Her kan du se hvordan du vasker dine sneakers. Utforsk også vårens nyheter fra Veja her!

Veja sneakers - et symbol på bærekraftig mote

Opplev banebrytende fransk skomote med Veja, det miljøbevisste skomerket grunnlagt i 2005 av François-Ghislain Morillion og Sébastien Kopp. De populære Veja-sneakersene er ikke bare en moteerklæring, men også et symbol på bærekraft og sosialt ansvar. Fremhevet av ikonisk V-logo og stilrent design, er Veja-sko laget med bærekraftige materialer som organisk bomull og vill gummi fra Amazonas. Grunnleggerne av merket startet Veja med en visjon om å forene stil med miljøvennlighet. Resultatet er et unikt skomerke som kombinerer et estetisk uttrykk med en dyp forpliktelse til fairtrade og sosiale goder. Veja-sko er ikke bare et motevalg; de er en investering i kvalitet, komfort og miljøvennlighet. Med komfortable såler, slitesterke lisser, og en klassisk designestetikk, passer Veja-sko for alle som verdsetter kvalitet og ønsker å gjøre et positivt bidrag til miljøet.