HOT DROP 🔥

Venture Daze Chestnut/Ceramic

1 900,-
Størrelse

Venture Daze Chestnut/Ceramic fra UGG er en erketypisk modell fra det California-baserte merket. Venture Daze har et særegent og moderne dersign inspirert av den populære Tasman, og har en robust såle grov tekstur som gir deg et godt grep på ulike underlag. Skoene kommer i den populære chestnut-brunfargen med brodert kant som gir skoen en unik fargeprofil. Skoen har hempe bak og merkets logo på siden.

  • UGG-modell inspirert av Tasman
  • Grov såle for godt grep
  • Chestnut-brunfargen som er så populær

Semsket skinn og gummisåle.

Normal i størrelsen.

Velkommen til UGG-verdenen hos Retro! Vi har vært stolte forhandlere av UGG i årevis, og vårt brede utvalg inkluderer mange modeller som både varmer og imponerer med trendy design. UGG er et anerkjent merke kjent for sitt varme og komfortable fottøy, og ble født i California i 1978 av en australsk surfer med behov for varme sko etter lange surfesessions. Med røtter fra Australia og tradisjoner i bruk av saueskinn, ble dette det naturlige materialet for UGG.

Gå trendy med UGG! Utforsk Classic Mini, Ultra Mini, Tazz og Tasman

Utforsk vårt store utvalg av UGG-modeller, inkludert tidløse favoritter som Classic Mini og Ultra Mini, som har blitt soleklare favoritter. Tazz og Tasman har tatt moteverden med storm og representerer det trendy i vårt sortiment. Scuffette, Scuff og den nykommende Classic Slipper er klassiske tøfler som gir deg både stil og komfort gjennom kalde dager. Våre votter, med samme kvalitet som våre sko, gir deg den ultimate varmeopplevelsen. Våre produkter kombinerer kvalitetshåndverk med moderne design, slik at du kan se stilig ut i kulden. Se hvordan du tar vare på dine UGG her! Hold deg varm med UGG; du kommer ikke til å angre!