Nyhet!
Flere farger!

Volley White Nautico Bark

1 800,-
Størrelse

Sneakeren fra Veja er inspirert av de brasilianske volleyballskoene fra 70-tallet. Volley White Nautico Bark er laget av semsket skinn, skinn og merkets unike såle av naturgummi fra Amazonas.

  • ​​​​Relansering av Veja sin første sneaker fra 2005
  • Lett skinnsko inspirert av 70-tallets volleyballsko

Farge: Hvit med blå detaljer

Øvre: O.T. Lær

Paneler: Semsket skinn og skinn

Logo V: Amazonas gummi (26 %), mineralsilika (22 %), syntetisk gummi (14 %) og andre (38 %).

Innersåle: Amazonisk gummi (11 %), biobasert E.V.A.* (42 % sukkerrør), resirkulert E.V.A.* (11 %), økologisk bomull (12 %) og andre (14 %)

Yttersåle: Amazonisk gummi (40 %), mineralsilika (23 %), resirkulert gummi (10 %), syntetisk gummi (11 %) og andre (16 %).

Welt: Syntetisk gummi (40%), mineralsilika (22%) og andre (38%)

Fôr: Tech (100 % resirkulert polyester)

Blonder: Økologisk bomull (100 %)

Laget i Brazil

 

O.T. skinn (Organic Traced leather) kommer fra gårder i Uruguay 100% organisk sertifisert. Denne typen lær gjennomgår en mekanisk bankeprosess som gjør den fin og bøybar. Garvet i Brasil bruker den mindre fargestoffer enn vårt konvensjonelle skinn. VEJA kilder O.T. lær fra uruguayanske Pampa, en region kjent for kvaliteten på lær og husdyrhold.

Litt store i størrelsen. Mange som ligger mellom to størrelser går ned.

Følg størrelsesguiden for å finne din størrelse (gjelder lengde på innvendig såle): 

36: 22 cm 

37: 23 cm 

38: 24 cm 

39: 25 cm 

40: 25,5 cm 

Veja er et bærekraftig, fransk merke som har gjort seg bemerket i sneakerverdenen, og som vi har tilbydd i mange sesonger hos Retro. Alt produseres på økologisk vis og av bærekraftige materialer som for eksempel sålene som produseres av rågummi. Veja produserer sine produkter etter fair-trade prinsipper uten å gå på kompromiss av design og kvalitet. De produserer klassiske sneakers av høy kvalitet som er elsket av motebevisste mennesker verden over. Med deres unike og trendy design passer Veja-sko perfekt for de som ønsker å kombinere stil og etisk bevissthet. Ønsker du en klassisk sneaker med det lille ekstra, er klassikeren Veja Campo Chromefree absolutt et godt valg. Denne modellen kommer i flere forskjellige fargekombinasjoner, så her finner du garantert sneakers du kommer til å elske! Husk å ta vare på skoene dine, slik at du kan bruke de flere sesonger. Her kan du se hvordan du vasker dine sneakers. Utforsk også vårens nyheter fra Veja her!

Veja sneakers - et symbol på bærekraftig mote

Opplev banebrytende fransk skomote med Veja, det miljøbevisste skomerket grunnlagt i 2005 av François-Ghislain Morillion og Sébastien Kopp. De populære Veja-sneakersene er ikke bare en moteerklæring, men også et symbol på bærekraft og sosialt ansvar. Fremhevet av ikonisk V-logo og stilrent design, er Veja-sko laget med bærekraftige materialer som organisk bomull og vill gummi fra Amazonas. Grunnleggerne av merket startet Veja med en visjon om å forene stil med miljøvennlighet. Resultatet er et unikt skomerke som kombinerer et estetisk uttrykk med en dyp forpliktelse til fairtrade og sosiale goder. Veja-sko er ikke bare et motevalg; de er en investering i kvalitet, komfort og miljøvennlighet. Med komfortable såler, slitesterke lisser, og en klassisk designestetikk, passer Veja-sko for alle som verdsetter kvalitet og ønsker å gjøre et positivt bidrag til miljøet.